Spring naar de inhoud

Inschrijven

Als je geïnteresseerd bent in onze werking, mag je altijd een kijkje komen nemen tijdens één van onze activiteiten. Zo voel je ook eens wat het is om lid te zijn van JVS Hyperion. Als je meer dan twee keer een bijeenkomst bijwoont, vragen we je wel om lid te worden van onze jeugdvereniging. Onderaan deze pagina vind je een inschrijvingsformulier dat je kan invullen. Verdere informatie/instructies wordt dan via e-mail toegestuurd.

Ben je toch nog niet helemaal overtuigd? We hebben hieronder nog eens alle informatie i.v.m. een lidmaatschap opgelijst! 

Als lid van JVS Hyperion ben je uiteraard welkom op al onze reguliere bijeenkomsten. Daarnaast geniet je nog van volgende voordelen, omdat je ook automatisch lid bent van de (jongerenafdeling van de) Vereniging Voor Sterrenkunde vzw:

  • Korting op alle activiteiten die georganiseerd worden door de JVS (WAAc, PAK, JVS-dag…)
  • Maandelijks tijdschrift Heelal (min. 32 pagina’s) boordevol sterrenkundig nieuws en interessante artikels
  • Tweemaandelijks jongerentijdschrift Astra (min. 32 pagina’s) speciaal op jouw maat
 

Kostprijs: €65/jaar

Opmerking: Het lidmaatschap bij JVS Hyperion begint in september en eindigt in augustus van het volgende jaar (werkjaar). Het lidmaatschap van de VVS/JVS begint pas in januari en is geldig tot december (kalenderjaar).

Jeugdcursus

Ben je tussen de 9 en 14 jaar en geïnteresseerd in de sterrenkunde? Wil je je kennis over sterrenkunde (en natuurkunde) bovendien nog verdiepen? Dan is onze jeugdcursus zeker iets voor jou! In 2024 vindt er een jeugdcursus plaats.

Kom!pas

JVS Hyperion engageert zich ertoe om elke jongere de kans te bieden zijn of haar verwondering voor de sterrenkunde en ruimtevaart uit te bouwen. Daarom bieden wij de kom!paskorting aan voor iedereen die houder is van een Kom!pas kortingspas. Concreet houdt dit in dat de houder 75% korting krijgt op alle activiteiten van JVS Hyperion, waaronder dus het lidgeld.

LET OP: Deze korting is alleen geldig op activiteiten en het lidmaatschap van JVS Hyperion, niet op activiteiten of het lidmaatschap van de JVS/VVS.