Inschrijven

Als je geïnteresseerd bent in onze werking, mag je altijd een kijkje komen nemen tijdens één van onze activiteiten. Zo voel je ook eens wat het is om lid te zijn van JVS Hyperion. Als je meer dan twee keer een bijeenkomst bijwoont, vragen we je wel om lid te worden van onze jeugdvereniging. Onderaan deze pagina vind je een inschrijvingsformulier dat je kan invullen. Verdere informatie/instructies wordt dan via e-mail toegestuurd.

Ben je toch nog niet helemaal overtuigd? We hebben hieronder nog eens alle informatie i.v.m. een lidmaatschap opgelijst! Ook vind je alle informatie over een lidmaatschap van de VVS/JVS hieronder terug. Let goed op de verschillen tussen beide, of word gewoon lid van zowel de nationale VVS/JVS als onze lokale JVS-kern!

Als lid van JVS Hyperion mag je naar al onze reguliere bijeenkomsten komen en heb je nog volgende voordelen:

– Toegang tot onze actieve Discordserver om altijd in contact te blijven met sterrenkundige teens.

Korting op deelname aan onze jeugdcursus.

Korting op deelname aan de astrodag.

Kostprijs: €30/jaar (september – augustus)

Als lid van de Vereniging voor Sterrenkunde / Jongerenvereniging voor Sterrenkunde heb je volgende voordelen:

Korting op alle activiteiten die georganiseerd worden door de JVS (WAAc, PAK, JVS-dag…)

– Maandelijks tijdschrift ‘Heelal

– Tweemaandelijks jongerentijdschrift ‘Astra

– …

Kostprijs: €32/jaar (januari – december)
Meer informatie vind je hier. Als je alleen lid wil worden van de VVS/JVS moet je dit ook via hun website doen.

LET OP: Met een lidmaatschap van de VVS/JVS ben je niet automatisch lid van JVS Hyperion!

Je kan ook kiezen om alle voordelen van een lidmaatschap bij JVS Hyperion en een lidmaatschap bij de VVS/JVS te combineren! Dan krijg je dus alle voordelen die hierboven staan opgesomd.

Kostprijs: €52/jaar

Opmerking: Het lidmaatschap bij JVS Hyperion begint in september en eindigt in augustus van het volgende jaar (werkjaar). Het lidmaatschap van de VVS/JVS begint pas in januari en is geldig tot december (kalenderjaar).
Bijvoorbeeld: Als ik kies om zowel lid te worden van JVS Hyperion als van de VVS/JVS en ik vul het inschrijvingsformulier in september in, dan ben ik 1 jaar lid van JVS Hyperion (dit gaat direct in) en 1 jaar lid van de VVS/JVS (dit lidmaatschap gaat pas in vanaf januari).

Jeugdcursus

Ben je tussen de 9 en 14 jaar en geïnteresseerd in de sterrenkunde? Wil je je kennis over sterrenkunde (en natuurkunde) bovendien nog verdiepen? Dan is onze jeugdcursus zeker iets voor jou!

Verspreid over 8 woensdagavonden leer je het universum kennen zoals nooit te voren. Van sterevolutie tot kosmologie en van ruimtevaart tot telescopen. Onze jeugdcursus vindt plaats in het najaar (september-december), indien er minstens acht inschrijvingen zijn.

De kostprijs bedraagt €20 voor leden en €30 voor niet-leden. In deze prijs zit ook een gedrukte cursus inbegrepen.

Met de steun van Stad Halle.