Spring naar de inhoud
Home » Nieuws » Astrodag 2022

Astrodag 2022

Op zondag 1 mei 2022 trekt JVS Hyperion erop uit met zijn leden en andere geïnteresseerde jongeren voor een sterrenkundige uitstap, door ons Astrodag gedoopt. Dit jaar zullen we afzakken naar Antwerpen voor de ruimtevaartexpo “Space – The Human Quest”. De indrukwekkendste ruimtevaartexpo van Europa landt in Antwerpen en wij kunnen deze kans niet laten schieten. In een unieke expo voor alle leeftijden wordt je meegenomen in de avontuurlijke wereld van de ruimtevaart. Van de eerste mens in de ruimte tot de toekomstige missies naar Mars. Beleef de ruimtevaart van toen, nu en morgen! Alle informatie over de expo: https://www.xpospace.be/.

De dagplanning ziet er (ruwweg) als volgt uit. We nemen in de voormiddag de trein, zodat we tegen de middag in Antwerpen zijn. Daar zullen we eerst iets eten, alvorens naar de expo te gaan. Daarna verkennen we Antwerpen nog even, nadien keren we huiswaarts.

Op deze activiteit is iedereen (tussen de 12 en 21 jaar) welkom! Zowel leden als niet-leden mogen zich inschrijven. Dit is dus de ideale gelegenheid om een vriend/vriendin mee te nemen of onze werking te leren kennen. Tijdens de treinrit is er meer dan tijd genoeg om kennis te maken ;-)!

De kostprijs (toegangsticket + vervoer heen en terug) kan je aflezen in onderstaande tabel. Het inschrijvingsformulier vind je daaronder!

LeeftijdLedenNiet-leden
11-12 jaar€18€23
13-21 jaar€23€28

De inschrijvingen voor Astrodag 2022 zijn afgesloten.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *